Transport moloz Bucuresti si preluam catre locuri autorizate orice cantitate de moloz/deseuri de pe tot cuprinsul capitalei si Ilfov.

Preluam si transportam catre locuri autorizate orice cantitate de moloz de pe tot cuprinsul municipiului Bucuresti si din zona limitrofa a judetului Ilfov.

Contactati-ne la telefon 0770.259.366

sau la adresa de mail contact@transport-containere-moloz.ro

Care este specificul serviciului transport moloz in Bucuresti?

Principala caracteristica a serviciului de transport moloz Bucuresti sector 1,2,3,4,5,6 este aceea ca se desfasoara in mediul urban.

La nivelul municipiului Bucuresti, circulatia intensa, strazile inguste, cu sensuri unice si mai ales interdictia de stationare pe arterele importante ridica probleme serioase atunci cand dupa o lucrare de consolidare, reamenajare sau constructie noua, se impune o interventie rapida.

Care sunt materialele denumite, in general, moloz?

In categoria ”moloz” sunt cuprinse diverse tipuri de materiale folosite in constructii si care la finalul unei lucrari sunt considerate deseuri, rebuturi, resturi, gunoi, materiale nefolositoare. Asa-numitul moloz se prezinta sub forma de sparturi, cu dimensiuni si volum variabil, uneori chiar cu granulatie foarte mica.

Cand discutam despre transport moloz Bucuresti, trebuie sa tinem cont de faptul ca molozul se prezinta sub forma de amestecuri. Un serviciu cu adevarat eficient se realizeaza cu conditia unei sortari a molozului. Bucatile de mortar trebuie separate de sparturile de sticla, gresie sau faianta, iar deseurile de lemn trebuie depozitate separat.

Cum pot beneficia de un serviciu rapid si eficient de transport moloz in Bucuresti sector 1,2,3,4,5,6 sau transport moloz Ilfov?

Dupa ce ati stabilit contactul cu firma noastra, avem nevoie de o estimare a volumului de materiale de constructie care trebuie sortate si preluate prin serviciul de transport moloz Bucuresti.

Pentru un serviciu rapid si eficient de evacuare moloz, un delegat al firmei noastre se poate deplasa la locul indicat de dv. Astfel, se poate evalua cat mai exact volumul de moloz care trebuie preluat.

Cum este organizata activitatea de transport al molozului dupa evaluare?

Evaluarea la fata locului a volumului de moloz ne ajuta sa stabilim numarul de muncitori care trebuie deplasat pentru evacuarea molozului, capacitatea containerului de care este nevoie si a autospecialei care va lua parte la interventie, precum si amplasamentul imobilului sau a santierului.

Deseori, o interventie pentru transport moloz Ilfov este o operatiune complexa, in special din cauza cailor de acces inguste sau a strazilor supra-aglomerate de trafic. In acest caz, prezenta muncitorilor si incarcarea manuala a sacilor de rafie este singura solutie. De retinut faptul ca un sac de rafie este incarcat pana la jumatate din capacitate, aproximativ cu 25 kg, pentru a rezista la ridicare si pentru a putea fi transportat pana la autospeciala.

 

Date de contact:  

contact@transport-containere-moloz.ro

Telefon: 0770.259.366

Transport Moloz Bucuresti

Call Now Button